A l’IES La Sénia celebrem el Dia Internacional del Llibre amb un panell on hi trobem molt de material gràfic al voltant d’aquesta celebració, des d’un cartell dels “Drets Del Lector” amb d’altres cartells que enumeren raons i motius per llegir, entre els que podem trobar: el dret de poder saltar-se pàgines , el dret a rellegir , el dret a no llegir , el dret a llegir en qualsevol lloc , el dret a llegir en veu alta… també hi trobarem moltíssimes raons de perquè hem de llegir.

Per això si passeu pel corredor no dubteu en parar-vos a llegir aquestes recomanacions i observar les il·lustracions. Qui sap si trobareu el motiu que us convença per convertir-vos en uns addictes a la lectura.

Per cert, sabíes que….?

És  la UNESCO qui promou el dia 23 de Abril com a dia internacional del llibre.El Dia Internacional del Llibre és una commemoració celebrada a nivell mundial amb l’objectiu de fomentar la lectura, la indústria editorial i la protecció de la propietat intel·lectual per mitjà del dret d’autor.