El 19 d’octubre el director de l’IES La Sénia, Vicent Tatay i la coordinadora en el centre del projecte Being Healthy makes you Wealthy , Ana Ortega, assistiren a una Jornada Erasmus + KA2 sector Escolar i Adults-Projectes aprovats –Comunitat Valenciana 2017, que va tenir lloc a la Conselleria D’Educació, Investigació, Cultura i Esport per repassar els aspectes més destacats exposats a les jornades de formació inicial organitzades pel SEPIE els dies 25 i 26 de setembre a Madrid.

Ens va donar la benvinguda el Director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano Juan.

Per la seua part, l’Assesora del Servei d’Idiomes i Programes Europeus, Esther Balaguer Martínez, ens informà dels programes europeus a la nostra comunitat, així com la gestió i la implementació dels Projectes Erasmus + i va tractar qüestions com: permisos, certificacions, gestió econòmica entre d’altres assumptes.

Per altra banda, el CEIP Vil.la Romana de Catarroja va exposar el seu projecte de bones pràctiques Large streams from little fountains flow-2015-1-ES01-KA219-016389_1

En definitiva, va ser una jornada molt interessant per aclarir dubtes i acabar de copsar el funcionament del projectes europeus.

Noticia Conselleria