QATAR CHALLENGE: NOU REPTE PER AL GRUP DE BE HEALTHY!

EL GRUP D’ALUMNES QUE PARTICIPEN AL PROJECTE EUROPEU ERASMUS+ BEING HEALTHY MAKES YOU WEALTHY ES REUNEIX PER A PREPARAR EL NOU REPTE.

Aquest segon any de projecte, els nostres alumnes treballaran un nou repte: Qatar Challenge. Per això, hauran de cobrir els kilòmetres des de Nàpols, la ciutat on es farà la propera mobilitat, fins a Qatar, on tindrà lloc el proper mundial de futbol. Un ruta de 6062 km.
Si en l’anterior repte cada país competia amb la resta, ara hem format 6 grups amb alumnes dels diferents països. Així doncs, un alumne de La Sénia estarà en el mateix grup que un polonés, un italià, un romanés, un eslové, un alemany i un búlgar.

Tot l’alumnat haurà de posar-se en contacte en la plataforma eTwinning, on podran parlar i conéixer-se. De la mateixa manera, s’ha creat un blog on deixaran comentaris sobre temes com els esports, el menjar saludable, o inclús, podran parlar de plats típics que es cuinen a cada país per a Nadal.
Pensem que es una forma divertida i motivadora de fer esport, al mateix temps que coneixen altres adolescents europeus amb altres cultures i interessos, a més a més de practicar la llengua anglesa.

ARE YOU READY?