Estimades famílies i professorat del l’IES La Sénia:

Volem informar-vos que en els últims dies s’ha pogut consultar en la WebFamilia la distribució dels grups de l’alumnat de cara al pròxim curs. És important que sapieu que aquesta informació no és definitiva, i que l’organització dels alumnes en els diferents grups està encara pendent de tancar-se, així com el professorat corresponent. Desconeixem la causa exacta per la qual s’ha publicat eixa informació, ja que no ha sigut iniciativa del centre. Segons pareix el programa ÍTACA ha tingut enguany alguns canvis i s’han publicat com a definitives qüestions que encara són provisionals. Volem indicar-vos que ara mateix la millor font d’informació que podeu tindre sobre el començament de curs la podeu trobar ací, en la Web del centre. Gràcies pel vostre temps i disculpeu les molèsties que aquestes qüestions puguen ocasionar.

L’equip directiu.